-30 % na leporelo z fotek, quatrorelo z fotek a dřevěná fotoalba s kódem EXTRA30

Blog Originální fotoalbum pro miminko ve 3 krocích

Originální fotoalbum pro miminko ve 3 krocích

17.04.2023 12:29


 

Narození miminka patří mezi osudové momenty, které si zaslouží zaznamenávat a dokumentovat každičký detail. Nenech nic náhodě a zachyť na snímcích svého drobečka při objevování světa a všech důležitých pokrocích, které si chceš pamatovat navěky. Inspiruj se našimi tipy, jak kreativně vyzdobit fotoalbum pro miminko.

 

1. Vyber fotoalbum


Začni výběrem vhodného fotoalba. Vybírat můžeš hned z několika formátů - na šířku, na výšku a čtverec. Navíc můžeš zvolit také barvu listů, přidat prokladové listy nebo dokonce gravírování dřevěné desky. Fotoalbum tak opatříš jménem a datem narození svého miminka.


 

2. Vlep vyvolané fotky


Vyvolej všechny oblíbené vzpomínky. Mrkni na jednotlivé formáty tisku. Ve fotoalbu vypadají skvěle jak klasické fotky, tak retro polaroidky, fotostripy nebo čtverce. Jejich vzájemné kombinování bude vypadat originálně.
 


Jak fotografie vlepovat? Na výběr máš hned několik způsobů! Mrkni do sekce doplňků, kde najdeš fotorůžky, fotopodlepky nebo washi pásky. Stačí vybrat možnost, která ti bude vyhovovat nejvíce.

 

3. Pusť se do kreativní výzdoby


Vyzdob jednotlivé stránky kreativními doplňky, aby celé album působilo hravěji. Stačí použít papírové samolepky, razítka a popisovače. Díky nim přidáš k fotkám zábavné dětské motivy a popisky vystihující danou situaci. Při výběru doplňků se můžeš držet černobílé varianty, nebo různých barevných odstínů tak, aby celé album hezky ladilo. Mrkni na kompletní nabídku.
 


 

 

Na závěr už zbývá jen hotové fotoalbum prohlédnout a připomenout si všechny kouzelné okamžiky, které v něm zůstanou uchované navždy. Pochlub se na sociálních sítích výsledkem a označ náš profil @laabcz, abychom mohli tvůj výtvor sdílet jako inspiraci pro ostatní. Pro více tipů, jak naložit s fotkami dětí mrkni zde.