Velikonoční nadílka je tady! Sleva až 50 % na vybrané produkty

Blog 5 tipů, jak uchovat fotky ze svatby

5 tipů, jak uchovat fotky ze svatby

23.09.2020 15:48


 

Svatba patří k nejdůležitějším a nejslavnostnějším momentům v našem životě. Není divu, že si na něj chceme uchovat co nejvíce vzpomínek ❤️

 

V tomto článku ti dáme praktické foto tipy, s nimiž si skvěle zpestříš interiér tvého domova a zároveň budeš mít své oblíbené svatební momenty neustále na očích ❤️

 

Práce svatebního fotografa není vůbec jednoduchá. Má totiž za úkol zachytit všechny důležité okamžiky společně s emocemi, které se v nich skrývají. Pak následuje dlouhá editace, až konečně novomanželskému páru předá sérii těch nejpovedenějších fotek. Co s nimi? S troškou důvtipu ti poslouží nejen jako krásná vzpomínka, ale také skvělá dekorace interiéru.

 

Fotka na plátno

 

 

My u nás v Laabu razíme motto: Fotky patří na zeď.

 

Jeden ze způsobů, jak uchovat vzpomínky ze svatby je rozhodně vytvoření fotky na plátno. Naše plátno má vysoký kontrast a dokonalou ostrost kresby, proto zde svatební fotka od profesionálního fotografa perfektně vynikne. Výsledné plátno se pak napne na dřevěný rám, který udrží fotografii napnutou a zároveň z ní neukrojí ani kousek, neboť má takzvané zrcadlové okraje.

Na tobě pak jen zbývá vybrat rozměr plátna (od 20x20 cm až po 50x70 cm) a najít místo, kde tato svatební vzpomínka nejvíce vynikne.


 

Fotoplakát

 

Jestliže jsi kreativní nátury a tvorba uměleckých děl ti jde dobře od ruky, pak se ti jistě bude zamlouvat i náš fotoplakát, který si dotvoříš přesně podle tvých představ ❤️

 

Na výběr budeš mít 2 velikosti - malý fotoplakát najdeš tady, velký tady :) a tři různé šablony, jež ti umožní svatební fotky dokonale nakombinovat.

 

Výsledkem je originální svatební koláž v podobě jedinečného fotoplakátu který je vytištěn na kvalitní polomatný fotopapír.

 

A jestli chceš, k plakátu si můžeš přikoupit i elegantní dřevěné lišty, díky kterým plakát jednoduše zavěsíš rovnou zeď.

 

 

Fotka na kapu

 

 

A nyní navážeme další dominantou patřící na zeď, a tou je fotka na kapě.

 

Že nevíš, co to je? Kapu si můžeš představit jako lehkou desku o 5 milimetrech, na kterou se vybraná fotka plošně nalepí. Nenech se ovšem zmást – mezi její přednosti patří kromě lehkosti také pevnost, díky čemuž fotka perfektně udrží tvar.

I tentokrát pro tebe máme různé rozměry (od 20x20 cm až po 50x700 cm), takže stačí vybrat ten správný a pověsit umělecký kousek na zeď. Ať už ho dáš kamkoliv, zaručeně bude dělat parádu.

 

 

TIP: vyber více oblíbených fotek a udělej si na zdi malou fotokoláž ❤️

 

Leporelo

 

 

Pokud jsi spíše minimalista a na velké obrazy na zeď si nepotrpíš, pak pro tebe máme jinou alternativu. U nás v nabídce najdeš rovněž možnost vyvolat fotky do oblíbeného leporela (13x13 cm), do kterého se vejde až 8 fotek najednou.

Vybrané fotky vytiskneme na hluboce matný papír, proto se můžeš spolehnout na skvělou kvalitu a autenticitu vyfoceného okamžiku. Svatební mini přehlídku pak opatříme o dřevěné destičky z topolové překližky, které ji stylově zpestří. Leporelo si pak můžeš jednoduše postavit na noční stolek, pracovní stůl nebo poličku – pokaždé bude vypadat báječně.

TIP: Leporelo se výborně hodí jako dárek pro všechny babičky, tetičky, sourozence a nejlepší přátele ❤️

 

 

Fotoalbum

 

 

Naše tipy zakončíme klasikou, a tou je staré dobré papírové fotoalbum. To naše se ti bude líbit zejména, pokud máš rád pravou řemeslnou práci – skládá se totiž z ručně dělaných dřevěných desek a kvalitní vazby, která leccos vydrží.

Na tomto fotoalbu však oceníš zejména jeho vzpomínkovou hodnotu. Vlepit si do něj můžeš tolik svatebních fotek, kolik jen uznáš za vhodné a zároveň je popsat či ozdobit podle tvého gusta. Čím autentičtější, tím lepší. Při každém otevření si jednoduše připomeneš všechny oblíbené svatební momenty hezky z pohodlí domova.

Považuješ se za kreativce a inovátora? Pak ti tyto tipy jistě přijdou vhod. Jestliže rovněž hledáš inspiraci, jak využít fotky k ozvláštnění svatby, pak si určitě přečti náš článek Kreativní využití fotek na svatbě. I tam najdeš originální nápady, které ti pomohou při plánování tvého velkého dne.

TIP: S dotvořením alba Ti pomůžou samolepky, nebo razítkovací abeceda.