-30 % na leporelo z fotek, quatrorelo z fotek a dřevěná fotoalba s kódem EXTRA30

Blog Jak využít gravírování?

Jak využít gravírování?

05.04.2022 13:12


 

Dodej dřevěným produktům originální vzhled!

 

Přemýšlíš, jak dodat našim dřevěným produktům na originalitě? Přidej gravírování s textem podle svého přání. Díky tomu vznikne osobitý předmět, ve kterém uchováš své oblíbené vzpomínky, nebo dárek pro někoho z tvých blízkých. Připravili jsme pro tebe několik tipů s přehledem příležitostí, pro které je gravírování jako stvořené.

 

1) Dárek z lásky
 

Vymyslet originální dárek pro nejmilovanější osobu je někdy poměrně náročné. Ať už svého partnera nebo partnerku plánuješ překvapit dárkem k výročí, narozeninám nebo jen tak pro radost, s gravírováním zaručeně uspěješ.

 

leporelo

 

 

dřevěné fotoalbum MY

 

2) Vzpomínka na svatební den
 

Další skvělou příležitostí k uchování překrásných vzpomínek je svatba. Všechny snoubence jistě nadchne jedinečná kniha vzpomínek v podobě svatebního alba nebo knihy hostů, jejíž úvodní stranu bude zdobit datum jedinečného dne spolu s jejich jmény. Pokud právě plánuješ svou svatbu, jsi v roli družičky nebo jen hledáš originální dárek pro novomanžele, mrkni na inspiraci.

 

 

fotoalbum svatba Forever

 

3) Deník pro miminko
 

Každá máma by si přála, aby její malé miminko nikdy nevyrostlo. První krůčky, oslavy narozenin, radost z rozbalování vánočních dárků…přesně to jsou ty chvíle, které si chce každý rodič uchovat navěky. Vytvoř svému dítěti vzpomínku radostných momentů, kterou si spolu budete moci prohlížet.

 


 

dřevěné fotoalbum Oliver

 

Nech si vyrobit dřevěné album se jménem a datem narození miminka a pusť se do jeho  tvorby. Můžeš vlepovat fotky, psát krátké texty, kreslit….zkrátka zaznamenat všechny vzpomínky a dojmy libovolným způsobem. Prázdné fotoalbum je také skvělým dárkem pro všechny novopečené maminky.

 

TIP: Neváhej zapojit větší děti do tvorby! Se sadou samolepek a kreativních razítek budou ve svém živlu!

 

Roztomilou vzpomínkou je také minipřehlídka oblíbených snímků v podobě leporela v dřevěných deskách s vybranými 8 fotografiemi. I v tomto případě můžeš vybrat z několika motivů gravírování se jménem svého milovaného děťátka.

 

leporelo

 

4) Rodinné fotoalbum
 

Snad všichni jsme si někdy dali slib, že roztřídíme fotky z dovolených, výletů,  rodinných oslav a dalších příležitostí. Přesně to je ideální chvíle k vytvoření rodinného fotoalba. Podle tvého přání ti rok, případně jejich rozmezí, na album vygravírujeme.

 

 

dřevěné fotoalbum Rodina

 

Příležitostí k výzdobě dřevěných fotoproduktů gravírováním je hned několik. Získáš tak unikátní kousek přesně podle přání, ideální také jako osobitý dárek. Tak co na naši novinku říkáš?