-30 % na leporelo z fotek, quatrorelo z fotek a dřevěná fotoalba s kódem EXTRA30

Blog Fotokoutek na letní party

Fotokoutek na letní party

24.07.2023 13:51


 

Plánuješ letní oslavu, tematickou party nebo grilovačku? Připrav pro své hosty perfektní zábavu v podobě fotokoutku. Díky této aktivitě zachytíte společné chvíle na památku. Setkání bude jistě plné spousty zábavných momentek. Pokud se ti tento nápad líbí, máme pro tebe pár nápadů, jak fotokoutek připravit.

 

1. Girlandy a stuhy

Velmi snadným a rychlým způsobem jsou papírové girlandy různých tvarů, pro které stačí najít vhodné místo k zavěšení. Skvěle poslouží například dřevěné palety, nebo třeba prázdná zeď, ale výjimkou není ani jejich zavěšení do prostoru či na speciální konstrukci. Podobně funguje také pozadí tvořené z barevných a dlouhých stužek.

 

 

2. Balónky v hlavní roli

Co by to byla za party bez balónků? Využít je můžeš i v samotném fotokoutku. Stačí jimi vyzdobit prostor, který je k focení určen. Balónky se skvěle hodí například k baby shower party, odhalení pohlaví miminka nebo oslavě dětských narozenin.

 

 

3. Květinová stěna

Milovníci rostlin a přírody si mohou s přípravou fotokoutku vyhrát a vytvořit celou květinovou stěnu. Jak na to? Zavěs připravené květiny či lístky na provázek. Druhou možností je jejich přilepení na bílou zeď nebo prostěradlo.

 

 

4. Dřevěné panely

Aktuálním trendem jsou dřevěné panely nejrůznějších barev i tvarů. Efektně působí zejména jejich kombinace. Výslednou instalaci je možné dále dozdobit květinami, nápisy případně jinými dekoracemi.

 

 

 


 

 

Léto je často plné příležitostí k oslavě. Ať už plánuješ rozlučku se svobodou nebo dětskou oslavu narozenin, inspiruj se originálními tipy na zajímavý fotokoutek, který bude lákat k focení. A co s pořízenými snímky? Vyvolej si je online, třeba rovnou ze svého mobilu. 


Perfektním formátem jsou stylové retro polaroidky a fotostripy. Vlepením do fotoalba vytvoříš kouzelnou vzpomínku plnou těch nejlepších momentů legendárního setkání. Inspirovat se můžeš i ostatními fotoprodukty našeho e-shopu, které pro tebe s láskou vyrobíme.