-30 % na vybrané produkty z kategorie Fotky na zeď s kódem EXTRA30

Blog Co s malými fotkami?

Co s malými fotkami?

31.10.2019 21:48


 

Možná jste si mysleli, že malé fotky patří jenom do alba. ALE KDEPAK..

Možností je spoustu! Vzpomeňme si na dětská léta, to bysme toho dokázali vymyslet... Nechte se inspirovat našimi nápady a pojďte s námi tvořit :) Využijte sychravého podzimu, sedněte si večer ke stolu, uvařte si čaj nebo si nalijte sklenku dobrého vína a zavzpomínejte na krásné léto :)

Chcete si vytvořit příběh z dovolené? Udělat radost vaší drahé polovičce? Vytvořit rodičům parádní album se vnoučaty? Výběr je jen na vás. Začněte tím, že si vyberete ty nejlepší fotky a pak už půjde jen o to zvolit správnou formu.

 

Vytvoř si originální koláže. Přidej lístky z koncertu nebo jízdenku z vlaku, napiš nejlepší hlášku večera, tvůj postřeh nebo jen zaznamenej vzpomínku, datum a místo, kde tě požádal o ruku..

Ale pojďme od začátku, malé fotky nejčastěji lepíme do fotoalba – jak docílit toho aby naše album bylo originální, bylo v něm vše co chceme a taky vypadalo? Zkuste se inspirovat našimi typy.

Chceš fotky doplnit o text, ale nemáš krásný rukopis? Nebo máš jen strach že to pokazíš? Zkus použít razítka, nálepky, vystřihni si šablonku, sáhni po staré dobré bramboře. Chceš jen jemně obohatit fotky z přírody? Nalep k fotkám vylisovanou rostlinku z louky, kde jste pod širákem přespávali..

Místo klasické lepidla pak můžeš vyzkoušet fotorůžky nebo washi pásky, ty v albu vypadají vždycky skvěle! Chceš si do fotoalba vložit nějaké důležité věci? Nalep si na stránku obálku a do té vlož třeba lístky z koncertu, vzkaz co ti nechala tvoje láska na ledničce, nebo třeba obrázky co ti nakreslili tvoje děti.

Je jen na tobě jak bude vypadat album z letošního roku!

 

Malé fotky se neztratí ani na stěně, neboj se experimentovat a použij barevné papírové pásky hoď to tam tak trošku na PUNK, řiď se instinktem a otapetuj si třeba celou stěnu :) a výhoda? Když se ti některá fotka přestane líbit, prostě ji jednoduše vyměň.. a nebo klidně všechny na stěně.. Vyskládej si z nich doma nápis.. LOVE, FAMILY,.. taky jméno svého psa Rintintina! To bude možná chtít trošku víc času, ale jistě si tím uděláš radost. 

Další možnost je natáhnout šnůru a pověsit fotky jako prádlo, i to bude mít své kouzlo nad pracovním stolem. Použij dřevěné kolíčky..ozdobné.. nebo si pořiď ty světelné a budeš mít i příjemné večerní osvícení.

 

 

A pozor! Starý dobrý oldschoolek.. co takhle fotky pod sklo na stůl ?

Nebo máš fotky raději na stole ? Pořád je ta nejjednodušší věc na světě! Kup si rámeček a dej je kamkoliv si jen přeješ. Přibít na zeď nebo položit na pracovní stůl? Průhledný rámeček si dej do okna :) Ať už bude jeden nebo celá série, budou ti dělat radost při každém pohledu.

 

 

 

..neboj se experimentovat..

JE TO JEN NA TOBĚ.