Velikonoční nadílka je tady! Sleva až 50 % na vybrané produkty

Blog 5 tipů na jednoduché DIY dárky z fotek

5 tipů na jednoduché DIY dárky z fotek

09.12.2021 08:22


5 tipů na DIY dárky z fotek

 

Každoroční vymýšlení vánočních dárků, které překvapí, je někdy tak trošku oříšek. Pojďme ho společně rozlousknout! Připravili jsme pro tebe několik nápadů na jednoduché DIY dárky z fotek, které zvládneš vyrobit i na poslední chvíli. Nech se inspirovat a potěš své blízké tím nejkrásnějším dárkem - zhmotněnou vzpomínkou, kterou si budou moci připomínat.

 

1) Malé fotky ve zlatém rámečku

Hromadí se ti doma polaroidky z dovolených, výletů nebo snad legendárních večírků? Ať už fotky zachycují jakékoliv zážitky, jistě s nimi své parťáky potěšíš. Co k tomu budeš potřebovat? Pouze zmíněné malé fotky či polaroidky a minimalistický rámeček s kovovými detaily. Přidej sušené květiny, dekorace, nebo vánoční motivy a dárek je na světě!

 

Malá fotka ve skleněném rámečku se zlatými detaily, ozdobená zimními prvky.

Polaroidka ve skleněném rámečku se zlatými detaily, ozdobená sušenými květinami.

 

2) Fotka v dřevěném proskleném rámu

Patří tví blízcí k milovníkům přírodních materiálů? Zkus je potěšit fotkou v netradičním dřevěném rámů, který bude průhledný. Takovou fotku jistě nikdo nepřehlédne! Navíc ji můžeš vyzdobit originálními samolepkami i ručně psanými vzkazy, citáty a ilustracemi. S tím ti pomůže náš odolný popisovač v různých odstínech.

 

Fotka v proskleném rámu.

Fotka v proskleném dřevěném rámu ozdobená kreativními samolepkami.

 

3) Fotky v elegantní dárkové krabičce

Máš doma sérii fotek, kterými chceš během vánoc někoho z blízkých potěšit? Pořiď k ním elegantní skleněnou krabičku a připrav krásný balíček plný výjimečných vzpomínek. Kromě fotek ji můžeš vyplnit dekoracemi nebo třeba leporelem v dřevěných deskách. Nejen že krabička vypadá opravdu stylové, pro uchování fotek bude i velmi praktická.

 

Fotky a leporelo v dřevěných deskách v dárkové krabičce.

Dárkový balíček tvořený leporelem a vyvolanými fotkami v dárkové krabičce s kovovými detaily.

 

4) Polaroidky a fotostripy v rámu

Z malých fotek, nebo dokonce retro fotostripů můžeš vykouzlit během pár okamžiků taky velmi originální fotokoláž. Stačí promyslet rozmístění jednotlivých fotek a připravit rám libovolné velikosti, do kterého výslednou koláž zarámuješ. Prohlížení všech dobrodružství se zaručeně stane oblíbenou činností obdarovaného ať už koláž vystaví kdekoliv.

 

Polaroidky v rámu.

Fotostripy v rámu.

 

5) Vánoční přání

Přijde ti, že jsou klasická vánoční přání old school přežitkem? Vyvedeme tě z omylu! Popřejte svým blízkým, kamarádům nebo kolegům z práce krásné Vánoce prostřednictvím osobitého, ručně vytvořeného přání s fotkou nebo fotostripem. V kreativní tvorbě ti pomohou také originální vánoční i zimní razítka, nebo třeba sprej s metalickými odstíny, který během chvilky vykouzlí perfektní  pozadí!

 

Vánoční přání s fotografií, ozdobené razítky se zimními motivy.

Razítka k fotoalbu nebo diáři se zimními motivy.

 

Jak jsme slíbili, vyrobit tyto DIY dárky z fotek je opravdu hračka. Během chvíle z fotek vykouzlíš parádní stylovky, které při rozbalování zaručeně překvapí. Věříme, že oblíbenými vzpomínkami své blízké potěšíš a možná taky trošku dojmeš.

 

Netroufáš si na vlastnoruční výrobu fotodárků? Nech to na nás. Mrkni na kompletní nabídku na e-shopu, vyber produkty, nahraj fotky do editoru a o vše ostatní už se postaráme! Oblíbené jsou třeba kalendáře, leporela, plakáty nebo fotky v dřevěném rámu. Jistotou je ovšem také dárkový voucher na nákup podle vlastního výběru.