UPOZORNĚNÍ: Dnes v čase 20:00-22:00 proběhne plánovaná údržba webu. Nebude proto možné vytvářet objednávky.

Blog Vstup do nového roku v obklopení fotek

Vstup do nového roku v obklopení fotek

05.01.2023 15:19


 

Je to tady zase! Další rok je za námi a my jen žasneme, jak rychle utekl. A právě proto pro tebe máme skvělý tip, jak uchovat fotky těch nejlepších zážitků tak, abyste si je mohli se svými blízkými připomínat. Než se pustíš do plánování cílů na další rok, ohlédni se za tím uplynulým. Ovšem i se zmíněnou tvorbu plánů ti pomohou fotky. Pojďme se do toho společně pustit!

 

1. Ohlédni se za zážitky uplynulého roku
S blížícím se koncem roku máme často tendenci ho rekapitulovat. To je ideální příležitost k vyvolání vzpomínek, které nechceš nechat zaniknout v digitálním světě. Způsobů, jak fotky protřídit je několik. Můžeš vybrat jednu fotku z každého měsíce, každého výletu, dovolené nebo vytvořit celou koláž! Vyber způsob, který ti nejvíce vyhovuje:


2. Vytvoř nástěnku vizí (tzv. “vision board”)
Patříš mezi ty, kterým pomáhá, když se na začátku každého roku zamyslí nad svými plány a sny pro daný rok? Vyzkoušej to kreativně! Místo sepisování bodů na papír vyvolej fotky a vytvoř vlastní nástěnku vizí a snů.

 

 

3. Nezapomeň si vše vystavit

Tak a máme hotovo! Společně jsme zvládli zhmotnit vzpomínky a nejlepší snímky uplynulého roku. Nezapomeň si je vystavit hezky na oči. To stejné platí pro nástěnků vizí. Protože pokud si své sny budeš každý den připomínat, pomohou ti s motivací a vytrvalostí jich dosáhnout.

 

 

Přejeme ti, aby byl následující rok plný nezapomenutelných zážitků, usměvavých selfíček a času stráveného s nejbližšími! A to vše ti s radostí pomůžeme uchovat.